Dinerkaart

Diner
Menu samenstellen?
3 gangen € 26,95
met soep - hoofdgerecht - dessert
3 gangen € 29,95
met voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
4 gangen € 33,95
met voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert

Voorgerechten
Carpaccio € 10
Dun gesneden "Belgisch Blauw" rundvlees, Parmezaanse kaas, huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitten
Salade Gele Biet € 10
Dun gesneden gele biet met kruidige verse geitenkaas uit Veulen, granaatappel en balsamico
Zalm Salade € 10
Licht gegaarde verse Noorse zalm, frisse salade en lauwe dressing van spek

Soep
Tomatensoep € 5,5
volle tomatensoep met soepballetjes
Vissoep € 6,5
garnituur van vis
Goulash soep € 6
garnituur van rund en biologische rode paprika
Soep wordt geserveerd met brood en kruidenboter.

Maaltijdsalades
Rundercarpaccio € 13
dun gesneden "Belgisch Blauw" rund, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto
Vis € 14
gerookte Noorse zalm, Traditioneel gerookte Noordzee makreel en roze garnalen
Val-dieu kaas € 14
gebakken abdij kaasje uit het land van Herve met gebakken champignons
Pikante kip € 13
huisgemarineerde kipdij, gebakken met champignons, Parmezaan en croutons
Alle salades zijn van een goede portie (maaltijdsalade), liever wat minder, bestel dan een maat kleiner!   - € 3,00

Hoofdgerechten
Rib Eye € 21 (+€ 2,00 menuprijs)
Mooi stuk van Zuid Amerikaans rund, krachtige Portersaus en geglaceerde aardpeer
Varkenshaas € 18
Gesmoorde hollandse zuurkool en gecarameliseerde pruimensaus
Kogelbiefstuk € 19
Malse Ierse biefstuk met huisgemaakte kruidenboter
Zalm € 19
Gebakken Noorse zalmfilet, knolselderij gratin en romige dille saus
Vispotje € 18
Dagverse vis, gamba en seizoensgroente
Vega; Gratineerde paprika € 17
Gegratineerde Biologische paprika gevuld met kruidige rijst, gratin van knolselderij
Vega; Cannelonni € 18
Cannelonni gevuld met seizoensgroenten en kruidige tomatensaus
Al bekend met onze klassiekers? Scroll gerust voorbij de desserts voor nog meer hoofdgerechten.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, echte mayonaise en een koud bijgerecht.

Desserts
Apfelstrudel € 6
Huisgemaakte apfelstrudel met ambachtelijk vanille ijs en vanillesaus
Crème Brûlée € 6
Crème Brûlée met bol ambachtelijk vanille ijs
Cookies € 4,50
Bol vanille en cookies ijs, koekjesstrooisel, karamelsaus en slagroom
Noten € 4,50
Bol vanille en chocolade ijs, verse noten en slagroom
Aardbei € 4,50
Bol aardbei en yoghurt ijs met slagroom
Dame Noir € 4,50
Bol chocolade en vanille ijs, witte chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje € 10 (+€ 3,00 menuprijs)
Verschillende kazen met kletzenbrood en konfijt

Kinder kaart
Zalm € 11,00
met dille saus
Kipsaté € 10,00
malse gemarineerde kipdij met saté saus, kroepoek
Frietje met € 5,5
frikandel of kipnuggets

Klassiekers
Spare ribs € 16,5
Malse ribben met randje vet voor de smaak
Kip Saté € 16
Gemarineerde kipdij met saté, gebakken uitjes en kroepoek
Schnitzel € 15
Schnitzel met Zigeuner of Champignon saus

Wij zijn geopend...

Maandag van 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag van 11.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur
Op vrijdag, zaterdag en zondag laten we onze sluitingstijd afhangen van de sfeer & gezelligheid.

Volg ons!