Dinerkaart

Diner
Menu samenstellen?
3 gangen € 26,95
met soep - hoofdgerecht - dessert
3 gangen € 29,95
met voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
4 gangen € 33,95
met voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert

Voorgerechten
Carpaccio € 10
Dun gesneden "Belgisch Blauw" rundvlees, Reypenaer kaas, huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitten
Gegrilde courgette € 10
Gegrilde courgette met een zoetzuur van radijs, avocado, cherry tomaatjes, geroosterde walnoten en een dressing van basilicum en munt
Trio zalm € 10
Bonbon van gerookte Noorse zalm en garnalen, tartaar met cirtoenmayo en maki sushi met gember en wasabi

Soep
Tomatensoep € 5,5
volle tomatensoep met soepballetjes
Vissoep € 6,5
garnituur van vis
Asperge soep € 6
garnituur van asperge, ham en ei
Soep wordt geserveerd met brood en kruidenboter.

Maaltijdsalades
Rundercarpaccio € 13
dun gesneden "Belgisch Blauw" rund, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto
Vis € 14
gerookte Noorse zalm, Traditioneel gerookte Noordzee makreel en roze garnalen
Val-dieu kaas € 14
gebakken abdij kaasje uit het land van Herve met gebakken champignons
Pikante kip € 13
huisgemarineerde kipdij, gebakken met champignons, Parmezaan en croutons
Alle salades zijn van een goede portie (maaltijdsalade), liever wat minder, bestel dan een maat kleiner!   - € 3,00

Hoofdgerechten
Lamsrack € 21 (+€ 2,00 menuprijs)
Gemarineerd lamsrack uit de UK. mousseline van aardappel, lenteui en saus van citroen-thijm
Varkenshaas € 18
Gerold in gedroogde Parma ham, met een saus van salie
Kogelbiefstuk € 19 (+€ 3,00 meerprijs met asperge)
Malse Ierse biefstuk met rode wijnsaus
Zalmspies € 19 (+€ 3,00 meerprijs met asperge)
Spies van Noorse zalmfilet, gamba en limoen
Zeebaarsfilet € 18
Gebakken zeebaars met risotto, zeekraal en schuimige kervel saus
Vega; Risotto € 17
Risotto met krokante tempura van courgette en groene asperge
Asperge traditioneel € 17
Asperge met ham/ei/kriel en botersaus
Al bekend met onze klassiekers? Scroll gerust voorbij de desserts voor nog meer hoofdgerechten.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, echte mayonaise en een koud bijgerecht.

Desserts
Macaron € 6
Huisgemaakte passievrucht Macaron met een creme van passoa
Crème Brûlée € 6
Crème Brûlée met bol ambachtelijk vanille ijs
Cookies € 4,5
Bol vanille en cookies ijs, koekjesstrooisel, karamelsaus en slagroom
Noten € 4,5
Bol vanille en chocolade ijs, verse noten en slagroom
Aardbei € 5,25
Bol aardbei en vanille ijs met slagroom
Fruit € 5
Bol aardbei en vanille ijs met slagroom
Dame Blanche € 4,5
Bol chocolade en vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje € 10 (+€ 3,00 menuprijs)
Verschillende kazen met kletzenbrood en konfijt
Koffie uigebreid € 5
"Smit & Dorlas" koffie met likeurtje, slagroom en bonbons

Kinder kaart
Zalm € 11,00
met saus
Kipsaté € 10,00
malse gemarineerde kipdij met saté saus, kroepoek
Frietje met € 5,5
frikandel of kipnuggets

Klassiekers
Spare ribs € 16,5
Malse ribben met randje vet voor de smaak
Kip Saté € 16
Gemarineerde kipdij met saté, gebakken uitjes en kroepoek
Schnitzel € 15
Schnitzel met Zigeuner of Champignon saus

Wij zijn geopend...

Maandag van 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag van 11.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur
Op vrijdag, zaterdag en zondag laten we onze sluitingstijd afhangen van de sfeer & gezelligheid.

Volg ons!