Dinerkaart

Diner
Menu samenstellen?
3 gangen € 26,95
met soep - hoofdgerecht - dessert
3 gangen € 29,95
met voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
4 gangen € 33,95
met voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert

Voorgerechten
Carpaccio € 10
dun gesneden "Belgisch Blauw" rundvlees, Parmesan kaas, huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitten
Zwijn- ham € 10
Cranberry vinaigrette en gebakken paddenstoelen
Vis proeverij € 12 (+€ 2,00 menuprijs)
Tartaar van gerookte noordzee makreel, gemarineerde gamba, luchtige mouse van zalm
Salade Portobello € 10
Lauw warme salade van portobello paddenstoelen, parmesan en citroenolie

Soep
Tomatensoep € 5,5
volle tomatensoep met soepballetjes
Vissoep € 6,5
garnituur van vis
Romige wild soep € 6
garnituur van paddenstoelen en zwijn
Soep wordt geserveerd met brood en kruidenboter.

Maaltijdsalades
Rundercarpaccio € 13
dun gesneden "Belgisch Blauw" rund, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto
Vis € 15
gerookte Noorse zalm, Traditioneel gerookte Noordzee makreel en roze garnalen
Val-dieu kaas € 14
gebakken abdij kaasje uit het land van Herve met gebakken champignons
Pikante kip € 14
huisgemarineerde kipdij, gebakken met champignons, Parmezaan en croutons
Alle salades zijn van een goede portie (maaltijdsalade), liever wat minder, bestel dan een maat kleiner!   - € 3,00

Hoofdgerechten
Rollade € 18
malse rollade van varkensfilet en paddenstoelen, champignonroomsaus en gratin
Hazenpeper € 19
Huisgemaakte stoof met gratin, peren compote en spruitjes
Kogelbiefstuk € 20
malse Ierse biefstuk met saus van sjalotten, aardappelgratin
Wild zwijnshaas € 20
Gebakken wild zwijnshaas, aardappelpuree, spruitjes en kruidige rode wijnsaus
Gelakte zalm € 19
gebakken zalm met chilisaus gelakt, met oosterse roerbakgroenten
Verse mosselen € 20
Mosselen met groenten en sausjes
Vega; Kruidige burger van linzen en wortel € 17
met roerbakgroenten en licht pikante Harissa saus
Al bekend met onze klassiekers? Scroll gerust voorbij de desserts voor nog meer hoofdgerechten.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, echte mayonaise en een koud bijgerecht.

Desserts
Hazelnoot parfait € 6
Huisgemaakte pafait van hazelnoot, met chocolademoouse en hazelnoot- crunch
Crème Brûlée € 6
Crème Brûlée met bol ambachtelijk vanille ijs
Cookies € 4,5
Bol vanille en cookies ijs, koekjesstrooisel, karamelsaus en slagroom
Noten € 4,5
Bol vanille en chocolade ijs, verse noten en slagroom
Aardbei € 5,25
Bol aardbei en vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom
Liqor 43 € 7 (+€ 1,00 menuprijs)
Bol witte chocolade en vanille ijs, sinaasappelmuffin- crumble en slagroom
Dame Blanche € 4,5
Bol chocolade en vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje € 10 (+€ 3,00 menuprijs)
Verschillende kazen met kletzenbrood en konfijt
Koffie uitgebreid € 5
"Smit & Dorlas" koffie met likeurtje, slagroom en bonbons

Kinder kaart
Zalm € 11,00
met saus
Kipsaté € 10,00
malse gemarineerde kipdij met saté saus, kroepoek
Frietje met € 5,5
frikandel of kipnuggets

Klassiekers
Spare ribs € 16,5
Malse ribben met randje vet voor de smaak
Kip Saté € 16
Gemarineerde kipdij met saté, gebakken uitjes en kroepoek
Schnitzel € 15
Schnitzel met Zigeuner of Champignon saus

Wij zijn geopend...

Maandag van 11.00 tot 21.00 uur
Dinsdag van 11.00 tot 21.00 uur
Woensdag van 11.00 tot 21.00 uur
Donderdag van 11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur
Op vrijdag, zaterdag en zondag laten we onze sluitingstijd afhangen van de sfeer & gezelligheid.

Volg ons!