Dinerkaart

Diner
Menu samenstellen?
3 gangen € 26,95
met soep - hoofdgerecht - dessert
3 gangen € 29,95
met voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
4 gangen € 33,95
met voorgerecht - soep - hoofdgerecht - dessert

Voorgerechten
Carpaccio € 10
dun gesneden "Belgisch Blauw" rundvlees, Parmesan kaas, huisgemaakte pesto, geroosterde pijnboompitten
Couscous en Bloemkool € 10
Couscous, ingelegde bloemkool, rode biet gelei, amandelen en balsamico siroop
Zalm carpaccio € 10
Dun gesneden zalm met een frisse salade en kappertjes mayonaise

Soep
Tomatensoep € 5,5
volle tomatensoep met soepballetjes
Erwtensoep € 6,5
garnituur van rookworst
Romige zuurkoolsoep € 6
garnituur van gerookte makreel en bosui
Soep wordt geserveerd met brood en kruidenboter. Vele gerechten, met name alle soepen, zijn ook in vega of vegan te krijgen! Vraag erna bij onze vaste medewerkers!

Maaltijdsalades
Rundercarpaccio € 13
dun gesneden "Belgisch Blauw" rund, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto
Vis € 15
gerookte Noorse zalm, Traditioneel gerookte Noordzee makreel en roze garnalen
Val-dieu kaas € 14
gebakken abdij kaasje uit het land van Herve met gebakken champignons
Pikante kip € 14
huisgemarineerde kipdij, gebakken met champignons, Parmezaan en croutons
Alle salades zijn van een goede portie (maaltijdsalade), liever wat minder, bestel dan een maat kleiner!   - € 3,00

Hoofdgerechten
Aubergine krokant € 18
Huisgemaakte beignets van aubergine met een stamppot van pastinaak
Wild: hert en zwijn combi € 20
Kruidige wild saus, aardappelpuree en spruitjes
Kogelbiefstuk € 20
malse Ierse biefstuk met saus van rode port, polenta frites
Dorade filet € 20
In gebruinde boter gebakken, met haricot verts
Gebakken zalm € 19
gebakken zalm met een saus van broccoli, geserveerd op een bedje van couscous
Duo van varkenshaas en buikspek € 18
Met een stamppotje van pastinaak en een krachtige jus
Al bekend met onze klassiekers? Scroll gerust voorbij de desserts voor nog meer hoofdgerechten. Vraag voor de vega of vegan opties gerust aan onze vaste medewerkers!
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, echte mayonaise en een koud bijgerecht.

Desserts
Verse Apfelstrudel € 6
Huisgemaakte strudel met ambachtelijk vanile ijs en een saus van caramel
Crème Brûlée € 6
Crème Brûlée met bol ambachtelijk vanille ijs
Cookies € 4,5
Bol vanille en cookies ijs, koekjesstrooisel, karamelsaus en slagroom
Noten € 4,5
Bol vanille en chocolade ijs, verse noten en slagroom
Aardbei € 5,25
Bol aardbei en vanille ijs, aardbeiensaus en slagroom
Liqor 43 € 7 (+€ 1,00 menuprijs)
Bol witte chocolade en vanille ijs, sinaasappelmuffin- crumble en slagroom
Dame Blanche € 4,5
Bol chocolade en vanille ijs, chocoladesaus en slagroom
Kaasplankje € 10 (+€ 3,00 menuprijs)
Verschillende kazen met kletzenbrood en konfijt
Koffie uitgebreid € 5
"Smit & Dorlas" koffie met likeurtje, slagroom en bonbons

Kinder kaart
Zalm € 11,00
met saus
Kipsaté € 10,00
malse gemarineerde kipdij met saté saus, kroepoek
Frietje met € 5,5
frikandel of kipnuggets

Klassiekers
Spare ribs € 16,5
Malse ribben met randje vet voor de smaak
Kip Saté € 16
Gemarineerde kipdij met saté, gebakken uitjes en kroepoek
Schnitzel € 15
Schnitzel met Zigeuner of Champignon saus

Wij zijn geopend...

Maandag vanaf 11.00 uur
Dinsdag vanaf 11.00 uur
Woensdag vanaf 11.00 uur
Donderdag vanaf 11.00 uur
Vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag vanaf 11.00 uur
Zondag vanaf 11.00 uur
Dagelijks laten we onze sluitingstijd afhangen van de sfeer & gezelligheid, echter onze keuken zal om 21.00 uur sluiten.

Volg ons!